Farsi Visa Types


 

لیست ویزاهای غیرمهاجرتی به آمریکا

 

  • A-1: سفیر. معاون سفیر، دستیاران سفارت، دیپلمات‌ها و بستگانشان (ویزای دیپلماتیک)
  • A-2: افراد دولتی و رسمی، کارمندان دولتی و خانواده‌هایشان
  • A-3: افرادی که به یکی از دو گروه فوق کمک و یا همراهی می‌کنند
  • B-1: ویزای موقتی برای انجام معاملات و یا کنفرانس‌های تخصصی
  • B-2: ویزای توریستی
  • B-1/B-2: ویزای توریستی همراه با ویزای تخصصی (معاملات و یا کنفرانس‌های تخصصی)
  • C: ویزای عبور موقت و یا ویزای صادره برای افرادی که قصد آمدن به مرکز سازمان ملل در نیویورک را دارند
  • C-1/D: ویزای عبور موقت برای کارکنان وسایط نقلیه (کشتی، هواپیما)
  • D: خدمهٔ کشتی و هواپیما (مسافربری و ترابری- هوایی و یا دریایی)
  • E-1: افرادی که قصد انعقاد پیمان‌نامه و یا تعویض یا تغییر آن را دارند
  • E-2: سرمایه گزاری و خانواده
  • E-3: شهروندان کشور استرالیا که برای انجام کارهای خاص با کشور آمریکا پیمان‌نامه دارند
  • E-3D: خانوادهٔ افرادی که ویزای E-3 دارند
  • E-3R: افرادی که در گذاشته ویزای E-3 داشته و قصد بازگشت مجدد دارند
  • F-1: ویزای دانشجویی و دانش‌آموزی
  • F-2: خانوادهٔ افرادی که ویزای F-1 دارند (همسر و فرزندان)
  • F-3: شهروندان کشورهای مکزیک و کانادا که قصد تحصیل و یا یادگیری زبان دارند و باید روزمره یا طولانی‌مدت وارد آمریکا شده و بازگردند
  • G-1: به افراد و شرکت‌های ایرانی تعلق نمی‌گیرد
  • G-2: به افراد و شرکت‌های ایرانی تعلق نمی‌گیرد
  • G-3: به افراد و شرکت‌های ایرانی تعلق نمی‌گیرد
  • G-4: به افراد و شرکت‌های ایرانی تعلق نمی‌گیرد
  • G-5: به افراد و شرکت‌های ایرانی تعلق نمی‌گیرد
  • H-1B: ویزای کار
  • H-1B1: به ایرانیان تعلق نمی‌گیرد
  • H-1C: ویزای پرستاران در مناطقی که کمبود نیرو و نیاز به تخصص آن‌ها وجود داشته باشد
  • H-2A: ویزای کار موقتی برای افرادی که در کار کشاورزی که در کشور آمریکا وجود ندارد تخصص دارند
  • H-2B: ویزای موقتی کار برای کارهایی که در آمریکا وجود ندارند
  • H-3: ویزای آموزش حرفه‌ای
  • H-4: ویزای صادره برای خانوادهٔ افرادی که دارندهٔ ویزاهای H هستند
  • I: ویزای صادره برای افرادی که به کشور خودشان اخبار گزارش می‌کنند
  • J-1: ویزای آموزش حرفه‌ای به‌صورت مهمان
  • J-2: ویزای صادره برای خانوادهٔ افراد دارندگان ویزای J-1
  • K-1: ویزای نامزدی (نامزدی با افرادی که سیتی‌زن آمریکا هستند)
  • K-2: ویزای نامزدی برای فرزندان نامزد
  • K-3: ویزای صادره برای همسران افراد آمریکایی که منتظر دریافت گرین کارتشان هستند
  • K-4: فرزندان دارندگان ویزای K-3
  • L-1: رؤسا، معاونین و متخصصین شرکت‌ها که در جایی دیگر در همان نوع شرکت اشتغال دارند (انتقال داخلی)
  • L-2: خانوادهٔ دارندگان ویزای L-1 (همسر و فرزندان)
  • M-1: به ایرانیان تعلق نمی‌گیرد
  • M-2: به ایرانیان تعلق نمی‌گیرد
  • M-3: به ایرانیان تعلق نمی‌گیرد
  • Nato-1: به ایرانیان تعلق نمی‌گیرد
  • Nato-2: به ایرانیان تعلق نمی‌گیرد
  • Nato-3: به ایرانیان تعلق نمی‌گیرد
  • Nato-4: به ایرانیان تعلق نمی‌گیرد
  • Nato-5: به ایرانیان تعلق نمی‌گیرد
  • Nato-6: به ایرانیان تعلق نمی‌گیرد
  • Nato-7: به ایرانیان تعلق نمی‌گیرد
  • O-1: افراد با استعدادها و خلاقیت‌های خاص در زمینه‌های هنری، ورزشی، علمی و بیزینسی
  • O-2: افرادی که به هنرمندان و ورزشکاران (همراهان گروه موسیقی، مربیان ورزشکاران و غیره) کمک و آن‌ها را همراهی می‌کنند
  • O-3: خانوادهٔ دارندگان ویزاهای O-1 یا O-2 (همسر و فرزندان)
  • P-1: ورزشکاران و هنرمندانی که شهرت جهانی دارند
  • P-2: هنرمندان و تهیه‌کنندگان برنامه‌های سرگرم‌کننده (شو من) به‌صورت مهمان
  • P-3: هنرمندانی که در فرهنگ‌های خاص برنامه تهیه می‌کنند
  • P-4: خانوادهٔ دارندگان ویزاهای P-2، P-1 و P-3
  • Q-1: ویزای صادره برای فعالان در زمینه‌های فرهنگی به‌صورت مهمان
  • Q-2: به ایرانیان تعلق نمی‌گیرد
  • R-1: مبلغین مذهبی (روحانیون، موبدان، پدران روحانی و غیره)
  • R-2: همسر و فرزندان دارندگان ویزای R-1
  • S-5: کسانی که افراد خلاف‌کار یا شرکت‌های متخلف را معرفی می‌کنند
  • S-6: کسانی که تروریست‌ها را معرفی می‌کنند
  • S-7: وابستگان واجدین شرایط ویزاهای S-5 و S-6
  • T-1: افرادی که تحت آدم‌ربایی و قاچاق انسانی واقع شده‌اند
  • T-2: همسر دارندگان ویزای T-1
  • T-3: فرزندان دارندگان ویزای T-1
  • T-4: پدر و مادر دارندگان ویزای T-1 که زیر ۲۱ سال سن دارند
  • T-5: برادران و خواهران زیر ۱۸ سال دارندگان ویزای T-1 که زیر ۲۱ سال سن دارند
  • TN: افراد حرفه‌ای که در قرارداد کشورهای NAFTA قرار دارند (کانادا، مکزیک و آمریکا)
  • TD: همسر و فرزندان دارندگان ویزای TN
  • U-1: افرادی که قربانی کارهای خلاف شده‌اند
  • U-2: همسر دارندگان ویزای U-1
  • U-3: فرزندان دارندگان ویزای U-1
  • U-4: پدر و مادر دارندگان ویزای U-1 که زیر ۲۱ سال سن دارند
  • U-5: برادران و خواهران زیر ۱۸ سال دارندگان ویزای U-1 که زیر ۲۱ سال سن دارند
  • V-1: همسر افرادی که گرین کارت دارند و منتظر دریافت گرین کارتشان هستند
  • V-2: فرزندان افرادی که گرین کارت دارند و منتظر دریافت گرین کارتشان هستند
  • V-3: فرزندان دارندگان ویزای V-1 و V-2